szeretem a hasam

Egy újabb gasztroblog, képekkel, éttermi élményekkel, borokkal, néha talán főzéssel.

2014. december 9., kedd

Családi receptek frissítve V.– a Dubarry

›
Létezett anno egy családi, karfiolos húsétel, amit Anya „dübari” szeletnek hívott, szocreál hagyományok szerint készített, ennek ellenére -...
2014. október 5., vasárnap

Top gombák – a különcök

›
Az idei nyarat, őszt átkozza borász, mezőgazdász, isteníti gombász. Rég nem látott mennyiségben és változatosságban lepték el a tal...
2014. augusztus 25., hétfő

Top gombák – a szarvas

›
Ha a szarvasgomba sikerét firtatjuk, a mindenki által ismert legendáriumok (kutya, disznó, afrodiziákum, csillagászati ár) mellett már ...
2014. augusztus 20., szerda

Top gombák - a császár

›
Induljunk ki abból, hogy a gomba, mint kategória lehet, hogy a bolti csiperkénél kezdődik, de az talán nem titok, hogy a barna csiperké...
2014. augusztus 3., vasárnap

Balaton – északi part. Kicsik és nagyok. Part II.

›
A Káli-medence csendes zugában, Mindszentkállán egy csinos parasztházban találván szállást adódott a lehetőség a csillagtúraszerű étter...
2014. július 17., csütörtök

Balaton – északi part. Kicsik és nagyok. Part I.

›
Ha Balaton, akkor az étkezés stratégiai kérdés. Idevetődvén néhány napot meg lehet oldani hazaival, grillezéssel, kíváncsiaknak ott a m...
2014. április 13., vasárnap

Tarlós kucsmások

›
Az idei kucsmagomba szezon méltán nevezhető meddőnek és röpkének, de nem telhet el év a csemege fogyasztása nélkül. Kedvenc gombás...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Magamról

Saját fotó
rosti
"Mondd meg, mit eszel, s megmondom, ki vagy." "Az asztal örömeit minden életkorban, minden társadalmi helyzetben, minden országban és minden nap lehet élvezni; ez az élvezet társa lehet minden egyéb gyönyörűségünknek, és az utolsó, mely megmarad és vígasztal akkor, mikor a többi örömünket már elvesztettük." "Az ínyencség az ember kizárólagos kiváltsága." Anthelme Brillat-Savarin
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.